Timp și Expertiză

Dacă ai câteva ore libere într-o lună, dacă nu ai un program foarte încărcat într-o anumită perioadă și proiectele noastre sunt compatibile cu ceea ce știi tu să faci, dacă vrei să scrii câteva coduri pentru un website, să ne ajuți cu un logo, cu un material vizual sau dacă pur și simplu vrei să ne dai o mână de ajutor la monitorizarea unor instituții, dacă vrei să analizezi diverse strategii, planuri, să trimiți cereri către autoritățile publice, scrie@inovarepublica.ro și vom lucra împreună în proiectul de care ești interesat.

Bani

Dacă vrei să donezi orice sumă organizației, sau unei anumite inițiative, datele Asociației Centrul pentru Inovare Publică sunt:

Titular cont: Asociatia Centrul pentru Inovare Publica

CUI: 33327700

Adresa fiscală: Calea Victoriei 155, Bl. D1, tronson 7/8, et. 3, sector 1, București

Cont LEI: RO28BTRLRONCRT0251664101

Cont EURO: RO75BTRLEURCRT0251664101

Cont USD: RO79BTRLUSDCRT0251664101

Banca Transilvania, Sucursala Marriott

SWIFT: BTRLRO22

Dacă ai venituri din salarii, pensii, PFA sau profesii liberale,  poți direcționa 2% din impozitul pe venit, prin Declarația 230 sau prin declarația unică:

  • la sediul ANAF din localitatea/sectorul de domiciliu;
  • trimise în format fizic, prin poștă;
  • transmise online. Dacă ai cont pe Spațiul Privat Virtual, selectează din meniul din stânga paginii SPV, butonul Declarații -> Completare declarații. Datele pe care trebuie să le introduci despre asociație sunt: Asociația Centrul pentru Inovare Publică, cod fiscal 33327700, cont bancar RO28 BTRL RONC RT02 5166 4101, deschis la Banca Transilvania.
  • Vă puteți folosi și de aplicația redirectioneaza.ro

Pentru anul 2019, termenul de depunere este 31 iulie 2019.

Dacă ești antreprenor sau reprezinți un operator economic, poți direcționa 20% din impozitul pe profit, în limita a 0.5% din cifra de afaceri.  Contractul de sponsorizare se semnează până la data de 31 decembrie a fiecărui an.

Fie că ne direcționezi procentele din impozitul pe venit/profit (care se duc la bugetul statului, dacă nu decizi o altă utilizare a lor), fie că donezi bani, timp sau expertiză, te asigurăm de transparența folosirii resurselor pe care ni le oferi și de recunoașterea publică a ajutorului.

Veniturile, cheltuielile, sursele de finanțare și activitățile noastre sunt publice. La secțiunea Rapoarte anuale sunt disponibile informații despre fiecare an, începând cu 2016 (primul an de activitate al Asociației).