Recomandări pentru 3 primării în proiectul #mairesponsabili

Proiectul Mai Responsabili a plecat de la premisa că este necesară existența unui mediu în care instituțiile să intre în contact cu cetățenii, pentru a lucra împreună la îmbunătățirea calității serviciilor furnizate. Centrul pentru Inovare Publică și-a propus să faciliteze formarea unui astfel de mediu și să se asigure că cetățenii au la dispoziție mijloace prin care să evalueze instituțiile, iar instituțiile, la rândul lor, sunt informate de feedback-ul cetățenesc.

Pe baza evaluărilor, am realizat un set de analize și recomandări pentru cele mai evaluate 3 instituții: Primăria Municipiului Iași, Primăria Sectorului 1 al Municipiului București și Primăria Sectorului 3 al Municipiului București. Recomandările se bazează pe evaluările cetățenilor și iau în considerare notele și comentariile lăsate de aceștia în grilele de evaluare. Noi continuăm procesul de colectare a datelor referitoare la calitatea serviciilor publice. Ne poți sprijini inițiativa în continuare, lăsând o evaluare pe www.mairesponsabili.ro.

➡ Recomandări Primăria Municipiului Iași

➡ Recomandări Primăria Sectorului 1

➡ Recomandări Primăria Sectorului 3 

About Victoria 11 Articles
Victoria este sociolog și a lucrat în ultimii cinci ani în mai multe proiecte din domeniul integrării imigranților, politicilor de dobândire a cetățeniei, și stimulării participării la vot.